Predsednik AP Vojvodine Igor Mirović posetio Jarkovac

0 1.597

Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović posetio je danas Jarkovac, gde je obišao završne radove na rehabilitaciji Svetosavske ulice duge dva kilometra. Predsednika Mirovića dočekali su Nebojša Meljanac predsednik opštine Sečanj sa svojim saradnicima, Predrag Rađenović načelnik Srednjobanatskog okruga, članovi Opštinskog veća, odbornici, meštani i predstavnici mesne zajednice Jarkovac. Događaju je prisustvovao i direktor Uprave za kapitalna ulaganja Vojvodine Miloš Maletić.
Predsednik Pokrajinske vlade Igor Mirović je posle obilaska radova Nebojši Meljancu predsedniku opštine Sečanj uručio rešenja o finansiranju izgradnje i opremanja bunara u Sečnju i Šurjanu i adaptacije objekta pošte u Neuzini.
Predsednik Mirović je najavio da počinju radovi na revitalizaciji bunara za pijaću vodu u svim naseljenim mestima opštine Sečanj kako bi se meštanima obezbedilo kvalitetnije vodosnabdevanje a na sastanku sa predsednikom opštine dogovoreno je ulaganje u rekonstrukciju škola, u dom zdravlja i zdravstvene stanice na teritoriji opštine Sečanj tokom letnje pauze, za šta će Pokrajinska vlada izdvojiti novac po hitnoj proceduri.
Predsednik opštine Sečanj Nebojša Meljanac ocenio je da su ovo veliki projekti bez kojih opština ne bi mogla funkcionisati.
„Bez podrške Pokrajinske vlade, opština Sečanj ne bi mogla sama realizovati ove investicije koje su od velikog značaja za naše građane“, naveo je Meljanac.
„Manje opštine zaslužuju veću pažnju jer nemaju dovoljno velike budžete da same realizuju ovako značajne investicije, i zbog toga će Pokrajinska vlada u narednom periodu izdvajati još veća sredstva za manje sredine“, izjavio je predsednik Mirović.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana