Predsednik Meljanac uručio auto-sedišta za najmlađe

0 1.010

Danas, 5. jula 2024. godine u većnici opštine Sečanj predsednik Nebojša Meljanac uručio 46 auto sedišta deci rođenoj u 2024. godini i jedna kolica za blizance.


Podeli auto sedišta, pored predsednika Meljanca, prisustvovali su i Dragana Marton predsednica Skupštine opštine Sečanj, Milan Grubor, zamenik predsednika opštine i Biljana Savović pomoćnica predsednika opštine i predsednica Komisije za populacionu politiku opštine Sečanj.


Prisutnima se obratila Biljana Savović:
-“Poštovani roditelji, zadovoljstvo mi je da vas ispred Komisije za populacionu politiku pozdravim i čestitam na roditeljstvu. Želim vam da vam deca budu zdrava, vesela i srećna, da im svakodnevno pružate toplinu, osmehe i uveseljavate ih. Ova današnja akcija je svakako pokazatelj da lokalna samouprava na čelu sa predsednikom Meljanac Nebojšom brine o našim najmlađima i vodi računa o njihovoj bezbednosti. Takođe, zahvaljujem se i Ministarstvu za brigu o porodici i demografiji koje je učestvovalo u realizaciji ove manifestacije pružajući finansijsku podršku. U narednom periodu, za svu rođenu decu do kraja 2024. godine obezbediće se auto sedišta.”.


Ovom prilikom predsednik Meljanac je istakao da je bezbednost naših najmlađih sugrađana najvažnija i da će se ovakve akcije ponavljati i u budućem periodu.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana