Predstava “Čorba od kanarinca” oduševila publiku

0 1.778

Sinoć, 27. septembra 2023. godine na festivalu, van konkurencije, nastupilo Amatersko pozorište „JOVICA JELIĆ“ iz Banatskog Karađorđeva sa predstavom „ČORBA OD KANARINCA“ Miloša Radovića, u režiji Milana Martinovića.


Univerzitetski profesor, Mihailo Medović u zrelim godinama odlučuje se na ulazak u brak sa Jelenom, svojom petnaest godina mlađom verenicom. Hvata ga paničan strah od promena koje će uslediti stupanjem u brak, pa zajedno rešavaju da brak isprobaju u poslednjih pet minuta koji su im preostali do potpisivanja bračnog ugovora. U ovih pet minuta prolaze kroz sve faze bračnog života, od prve bračne noći, preko razvoda do ponovnog susreta.


-“Oduševljena sam, maestralni su! Mama i ja godišnje odemo na, sigurno, bar dvadesetak pozorišnih predstava i odavno me neko nije tako ostavio bez daha…zaista mogu ravnopravno da stanu rame uz rame sa profesionalnim glumcina. Jedina zamerka je, kao i u Sečnju, publika, koja ni uzrastom ni temom (veliki broj njih) nije trebala da bude prisutna. Ali to je valjda usud malih sredina…ipak, ništa ne umanjuje izvrsnost sinoćnje predstave.”, utisak jedne gledateljke.


Po odluci žirija publike za glumca večeri izglasana je Ivana Mileusnić, koja tumači lik Jelene.

Galerija slika

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana