Promovisana monografija

0 1.056

monografija-049Napokon, posle nekoliko godina mukotrpnog rada i izgaranja svih članova redakcijskog odbora u prikupljanju slika i podataka knjiga „Sto godina fudbala u Jaša Tomiću“ ugledala svetlost dana. U nedelju 15. decembra 2013. godine pred mnogobrojnim gostima i ljubiteljima fudbala u holu osnovne škole „Stevan Aleksić“ održana je promocija. Pored mnogobrojnih gostiju promociji su prisutvovali i predstavnici lokalne samouprave na čelu sa Predragom Miloševićem, predsednikom opštine Sečanj.
Početak promocije obeležili su tamburaški orkerstar osnovne škole i pozdravni govori Zubac Novaka, člana redakcijskog odbora i Plahin Arsena predsednika Upravnog odbora fudbalskog kluba „Radnički“.

– „Kada sam pre pet godina izabran za predsednika fudbalskog kluba „Radnički“ jedan od glavnih zadataka bilo je štampanje monografije. Formirali smo redakcijski odbor, izabrali profesora Đukanova za autora i krenuli u jedan ni malo lak, rudarski posao u prikupljanju građe za knjigu“ – izjavio je Arsen Plahin, predsednik Upravnog odbora fudbalskog kluba „Radnički“.

U nastavku promocije izlaganju se pridružio i Milorad Bjelogrlić, izdavač knjige.

Izlazak svake nove knjige predstavlja svečanost. Izlazak ove knjige jeste istinska svečanost“ – izjavio je u svom govoru Milorad Bjelogrlić, izdavač monografije.
monografija-054
Osvrt na prikupljanje i pisanje knjige izložio je profesor Mile Đukanov, autor knjige, Stevan Popara je bio zadužen za čitanje zanimljivih odlomaka iz knjige a za muziku se pobrinuo tamburaški orkerstar osnovne škole.
Knjiga je izuzetno promovisana i kao takva naišla na veliko interesovanje prisutnih gostiju, jer je prodato desetine primeraka.
Inače, predlogom redakcijskog odbora i odlukom Upravnog odbora fudbalskog kluba „Radnički“ odlučeno je da cena knjige bude 800,00 dinara, da sav prihod ide u korist kluba, a da se samo jedna knjiga pokloni i to živoj legendi jašinskog fudbala, Bošku Petrovu. Knjigu je Bošku Petrovu svečano uručio Arsen Plahin.
Svi zainteresovani knjigu mogu kupiti ili naručiti kod Raič Mladena na telefon 023/848-099, a u toku su pripreme za naručivanje i prodaju knjige preko interneta.

monografija-046 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana