Prvi „Vidovdanski Carp Cup“ u Krajišniku

0 2.342

Na prvom takmičenju koje udruženje „Amur“ planira da organizuje svake godine održanom juče na Vidovdan u Krajišniku učestvovalo je 28 ekipa iz: Sutjeske, Sečnja, Neuzune, Jaše Tomić, Zrenjanina, Kikinde, Itebeja, Orlovata i Krajišnika. Upecano je neverovatnih 126 komada šarana i amura ukupne težine 305kg (prosek 2.42kg).

Prvo mesto osvojila je ekipa „Propali Alasi iz Sutjeske u sastavu Jožić Miloš i Lazić Dejan sa 24 komada ribe (64.65kg) među kojima je bio i najveći ulovljeni šaran težine 7.22kg. Drugo mesto osvojila je ekipa „Deda i unuk“ Andraš Sabo i Pandurov Aleksandar iz Itebeja sa 15  komada ribe ukupne težine 38kg dok je treće osvojila ekipa „Braća Ćućur“ Vladimir Radlovački i Šandor Sabo ,takođe iz Itebeja sa 15 komada ribe ukupne težine 35,5kg.

-„USR „Amur“ iz Krajišnika, kao organizator se zahvaljuje svim učesnicima i svima koji su imali učešća u ovom neverovatno uspešnom takmičenju. Svi takmičari koji su izdržali do kraja, po ovoj nesnosnoj vrelini su pobednici. Iskreno se nadam da ćemo još dugo da se družimo i uživamo na ovakvim i sličnim takmičenjima. Posebno zadovoljstvo nam pričinjava činjenica da iz takmičenja u takmičenje raste broj ekipa iz naše opštine“ izjavio je Željko Savić predsednik udruženja.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana