„Radnički 1911“ gostovao u Peču Nou

0 1.175

Peciu Nou - 31Povodom Slave mesta Peču Nou a na poziv opštine i rumunskog dela projektnog tima „Sportom do tolerancije“ fudbalski klub „Radnički 1911“ iz Jaše Tomić je juče, 15. avgusta gostovao u Rumuniji.  U sklopu programa proslave mesta Peču Nou odigrana je prijateljska fudbalska utakmica ekipe domaćina i Radničkog.

Iznenadna poseta predsednika Miloševića jasno govori o njegovoj nesebičnoj podršci fudbalskom klubu „Radnički 1911“ i realizaciji projekta „Sportom do tolerancije“.

Prijateljska utakmica u kojoj rezultat i nije i jeste važan fudbaleri Radničkog su u prevom poluvremenu odigrali silovito. Domaćini nisu mogli da pariraju gostima i na odmor se odlazi sa dva gola razlike i bar dve stopostotne propuštene šanse.

Peciu Nou - 70Uljuljkani u vođstvo ekipa Radničkog u drugom poluvremenu neobjašnjivo prepušta inicijativu domaćim igračima. Domaćini znalački koriste poklon i ubrzo iz dosuđenog jedenaesterca postižu gol. Da utakmica nije gotova dok sudija „ne odsvira“ kraj opšte je poznato, pa je ekipa domaćih u „zadnjem“ minutu dala gol i uspela da izjednači rezultat (2:2).

Posle utakmice i kratkog obilaska mesta Peču Nou za goste je organizovan ručak. Zbog zatvaranja graničnog prelaza gosti su morali ranije da krenu, iako je slavlje tek trebalo da počne.

Peciu Nou - 26 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana