Radnički 1911 počeo porazom prolećni deo sezone

1.010

Utakmica 16. kola PFL Zrenjanin odigrana u nedelju, 10. marta 2019. godine između Radničkog 1911 i gostujuće ekipe Mladosti iz Banatskog Despotovca pred oko 100 gledalaca.
FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić
Savkov, Latković, Trikić, Bjeletić, Oprijan, Tasić, Milunov, Furtula, Raič, Miletić i Pejin.
Na klupi: Zambo, Radivoj i Živanov.
FK „Mladost“ banatski Despotovac
Miškov, Đorđević, Mitrić, Topalović B., Topalović M., Srdić, Kaurin, Mijatović P., Novković, Krstović i Radulović.
Na klupi: Mijatović A., Meseldžija, Gole, Mandić, Rajlić i Mitrović.
Delegat FSP: Žuža Đorđo iz Ravnog Topolovca
Glavni sudija: Svjetlica Stefan iz Žitišta
Prvi pomoćnik: Mijatović Dejan iz Žitišta
Drugi pomoćnik: Paunović Stefan iz Žitišta
Ekipa Mladosti je poznata kao neugodan protivnik a i skor od 5 pobeda i 3 nerešena susreta sa ekipom Radničkog 1911 govori tome u prilog. To se pokazalo i na ovoj utakmici.
Prvo poluvreme počelo veoma žustro, domaća ekipa pokušava silovitim napadima da ugrozi gol Miškova, ali dobra odbrana ekipe Mladosti je na visini zadatka. Vrlo brzo ekipa Mladosti uspeva da umiri domaćine i polako pokrene svoju igru, dobro odoleva napadima Radničkog 1911. Propuštene šanse Raiča i Pejina odgovaraju ekipi Mladosti i na odmor se odlazi bez golova.
Drugo poluvreme počelo je sa istim igračima, a ekipa Mladosti mnogo bolje igra. Radnički 1911 sve teže dolazi u situaciju da ugrozi gol gostiju. Česti prekidi zbog povreda gostujućih igrača unose nervozu u redove Radničkog 1911. Gosti koriste svoje napade na gol Savkova i u 53. minutu Miloš Topalović je srušen u šesnaestercu i glavni sudija dosuđuje kazneni udarac protiv domaće ekipe. Novković Slađan samouvereno šutira i postiže gol.
Slede česti napadi domaće ekipe, ali bez dobre završnice. Ređaju se propuštene šanse a ekipa Mladosti to dobro koristi i u jednoj od kontri, ovoga puta u kaznenom prostoru biva rušen Novković i još jedan kazneni udarac. Mitrović Aleksandar izvodi kazneni udarac ali golman Savkov ovog puta na visini zadatka i odbranjuje. Utakmica je završena golom iz kaznenog udarca i pobedom gostiju.
U 17. kolu Radnički 1911 igra u Vojvoda Stepi protiv Crvene Zvezde.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.