Radnički iz Jaše počeo pripreme

1 969

Rukometaši Radničkog iz Jaše Tomić su u prvoj polovini avgusta počeli pripreme za nastupajuću takmičarsku godinu. Došlo je do promena u stručnom štabu kao i u igračkom kadru. Nakon 6 godina provedenih u Hercegovini iz Sečnja na čelo struke u matični klub se vratio trener Darko Ivković. Zajedno sa njim vratili su se levi bek Sebastijanov Nemanja i desno krilo Pungul Ivan. Igrački kadar je pojačan sa nekadašnjim pivotmenom Morača Simom. Takođe su angažovani i vraćeni u trenažni proces: Popović Lazar, Šakotić  Aleksandar, Nikola Đakovački, Polinger Ferenc, Boroš Joži i Luka Gađanski. Na raspolaganju stručnom štabu su i: Glomazić Luka, Gađan Aleksandar, Parkajić Goran, Cvekić Aleksandar, Popović  Nemanja, Molnar Dejan i kapiten tima Slavković Nemanja. Uz ekipu, po posebnom programu radi Nikolić Saša koji se oporavlja od povrede prednjih ukrštenih ligamenata. Još je nepoznat status golmana Marka Avdalovića koji je na probi u Rukometnom klubu Hercegovina iz Nevesinja.

-“U fazi smo formiranja ekipe. Momci rade i treniraju shodno svojim obavezama na poslu. Cilj nam je da ove godine budemo stabilan drugoligaš. Ako se kocke i slože možemo pričati i o borbi za gornji deo tabele. Ne bih stavljao nikakav pritisak igračima na pleća. Idemo utakmicu po utakmicu. Sastav nam je po imenima respektabilan ali to treba i dokazati na terenu.” za NMR Info izjavio Darko Ivković trener rukometnog kluba “Radnički”.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
  1. Damir komentariše

    Gde sam ja tu 🤣

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.