Radnički nadigrao Proleter

0 1.002

Radnicki-Proleter-02
U nedelju odigrana još jedna prijateljska fudbalska utakmica u pripremnom periodu. Radnički je na svom terenu igrao protiv ekipe Proletera iz Neuzine koji je trenutno na vrhu tabele u A ligi FSG Zrenjanin.
Iako su prijateljske utakmice upripremnom periodu odlična provera gde treneri koriste prilike da u igru ubace sve igrače i gde rezultat nije toliko važan, poriv za pobedom je neumoljiv. Igrači daju sve od sebe, jer su takve utakmice za trenere osnov za kreiranje prvog tima i potencijalne rezerve u prvenstvenom takmičenju. Tako je od samog početka ekipa Radničkog krenula silovito i posle sam par minuta Pejin Marko postiže svoj prvi gol na utakmici. Nastavlja se pritisak domaćina i igra se vodi samo na strani gostiju. Proleter teškom mukom odoleva, ali bez uspeha i drugi gol za Radnički postiže Radivoj Nikola. Sledi serija propuštenih šansi Radničkog i konačno još jedan gol Pejina. U prvom poluvremenu potpuna dominacija ekipe Radničkog.
U drugom poluvremenu nešto slabija igra Radničkog koju gosti pokušavaju da iskoriste kontrama, ali bez uspeha. Ubrzo novi pritisci na gol gostiju i četvrti gol na utakmici za Radnički postiže Tatomir Nenad. To je i konačan rezulat utakmice.
Novu prijateljsku utakmicu Radnički igra 1. marta gde na svom terenu igra protiv Rohama iz Nove Crnje.

Radnicki-Proleter-08
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana