Radnički napokon pobedio

0 1.346

Nakon četiri uzastopna poraza rukometaši Radničkog su dočekali ekipu TSK iz Temerina u 20. kolu DRLS Sever.

Radnicki-Temerin-02
Foto: Duško Radivoj

Kao i mnogo puta do sada iz objektivnih razloga tri standardna člana prve sedmorke,Miladinov Dalibor,  Popara Novica i Fazekaš Feri su bili odsutni a utakmica nikad važnija u borbi za opstanak.

Na samom početku viđen je ravnopravan duel gde se ekipe smenjuju u vođstvu. U 10. minutu golman domaćih Mates ulazi  u seriju odbrana i domaći vode sa 3 gola razlike. Nekoliko promašenih zicera mladog Parkajića i Popovića vraća goste u igru, pa je na poluvremenu 13:11 za Radnički.

Početkom drugog dela igre ta prednost raste na +4 i domaći igrači drže utakmicu pod kontrolom. Ključni momenat utakmice je kada Matesa  na golu menja mladi Gađan i sa nekoliko odbrana donosi  velikih +9 svom timu, Do kraja meča šansu dobijaju i mladi igrači Radničkog, Zubac, Novčić i Radivoj, pa je na kraju  30:25 za domaće.

-„Nastupili smo nekompletni i kapiten Slavković je odigrao na iznuđenoj poziciji za njega, ali dobro se  snašao i postigao 7 pogodaka. Pored Slavkovića moram istaći i iskusnog Molnara, strelca 10 pogodaka. Načinili smo mali korak u borbi za opstanak i svaki naredni meč nam je veoma bitan“ – rekao je Darko Ivković, trener rukometnog kluba „Radnički“.

U subotu, 23. aprila 2016. godine od 19.30 Radnički na svom terenu dočekuje ekipu iz Šida.

Radnicki-Temerin-22
Foto: Duško Radivoj

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana