Radnički pregazio Lehel

0 649

FK “Radnički Ratar“ Jaša Tomić – FK “Lehel“ Mužlja 3:0 (2:0)

U nedelju, 14. oktobra 2012. godine na stadionu „Kraj jera“u Jaši Tomić pred oko 150 gledalaca odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 7. kola Lige A FSG Zrenjanin između domaće ekipe Radničkog i Lehela iz Mužlje.

FK “Radnički“
Marjanović Ratko, Čorlija Saša, Čipak Atila, Džakula Branislav, Pijetlović Dragan, Peka Dario, Slavković Jovan, Uljarević Nikola, Đurić Damir, Raič Miloš, Latinkić Aleksandar, Pijetlović Darko, Radivoj Nikola, Sikimić Marko, Uljarević Dalibor, Živanov Vladislav, Kardoš Janoš.

FK “Lehel“
Horvat Danijel, Nasradi Adrijan, Memir Boris, Rac Norbert, Rakić Aleksandar, Obradović Milan, Pavlov Miroslav, Berbakov Danijel, Mihajlov Aleksandar, Arsić Vanja, Ivetić Rade, Bicok Đurica, Ivanov Saša, Čorlija Milan, Popić Valentin, Vučetić Dalibor.

Izgleda da je pobeda u Kleku igračima Radničkog mnogo pomogla u samopouzdanju i timskoj igri. To se pokazalo u ovoj utakmici, jer su silovito krenuli od samog početka. Odbrana Lehela nije mogla da izdrži takve napade i u 25. minutu igre Džakula Branislav postiže prvi gol za Radnički. Drugi gol postiže Peka Dario u 40. minutu što je i rezultat prvog poluvremena.
U drugom poluvremenu opuštena i lepršava igra domaćih igrača zbog koje propuštaju nekoliko šansi a i sudija neobjašnjivo nije dosudio bar dva penala za ekipu Radničkog. Potvrdu boljih u ovoj utakmici dokazao je Uljarević Dalibor postignuvši gol u 85. minutu igre što je i konačan rezultat.
Ekipa Radničkog do sada ima tri pobede, tri poraza i jedan nerešen rezultat što ga sa deset bodova uvrštava u sredinu tabele.

Imao sam mnogo problema od kada sam postao trener, igrači su bili agresivni, i to je uticalo na loše rezultate, ali od prošle utakmice kada smo dobili Klek mnogo toga se promenilo i u igri i u ponašanju igrača. Počeli smo da igramo strpljivo, disciplinovano,odgovorno i tolerantno…i sa takvom ekipom na svaku utakmicu idemo da pobedimo“ – rekao je Zoran Milivojević Ziko, trener fudbalskog kluba Radnički.

U 8. kolu Radnički na svom terenu igra protiv ekipe Potisja iz Knićanina.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana