Radnički samleo Omladinac iz Botoša

0 1.216

FK “Radnički“ Jaša Tomić – FK “Omladinac“ Botoš 3:0 (0:0)
Radnicki-Omladinac-001U nedelju, 14. aprila 2013. godine na stadionu „Kraj jera“ pred oko stopedeset gledalaca odigrana prvenstvena fudbalska utakmica 11. kola LIGA ,,A,, FSG ZRENJANIN između domaće ekipe Radničkog i Omladinca iz Botoša.

FK “Radnički“
Marjanović Ratko, Čipak Atila, Čorlija Saša, Žižik Vladimir, Džakula Branislav, Savić Milivoje, Damjanov Đorđe, Uljarević Nikola, Đurić Damir, Raič Miloš i Slavković Jovan.

FK “Omladinac“
Kurtešan Rajko, Magda Duško, Halas Isidor, Jovanov Milan, Sujić Rodoljub, Gaborov Miloš, Jović Slobodan, Popović Zoran, Nataroš Nikola, Nataroš Lazar i Marčić Bogdan.

Glavni sudija: Ristić Dejan iz Lukićeva
Pomoćne sudije: Vuković Milovan i Živović Ana iz Lukićeva.
Delegat: Bratić Janko iz Sečnja

Radnicki-Omladinac-022U prvim minutima utakmice žestoki napadi domaćih igrača najavljuju dobru utakmicu i spremnost da im samo pobeda odgovara. Ređali su se napadi za napadom, sijaset propuštenih šansi, ali ni jedan koji bi ugrozio golmana gostujuće ekipe. Na veliko zaprepašćenje svih na odmor se odlazi bez golova.
U drugom poluvremenu nešto ravnomernija igra oba tima, čak iznenadan napad i odlična šansa ekipe iz Botoša koja propušta jednu od zaista retkih šansi da postigne bod u gostima i eventualno nerešen rezultat.
Sve nade ekipe Omladinca raspršuju ulasci Uljarevića Dalibora u 56., Sikimić Marka u 62. i Kardoš Janoša u 75. minuti igre. Ulaskom Uljarevića i samo par minuta kasnije Sikimića ekipa Radničkog dobija novi vetar u leđa. Prva ozbiljnija šansa u tom delu igre i prvi gol za Radnički beleži Uljarević Dalibor u 67. minuti. Pritisak domaćih dobija još više na snazi i u 71. minutu iz kaznenog udarca Uljarević Dalibor postiže svoj drugi gol na utakmici. Sve je bilo rešeno u 73. minutu igre kada Sikimić Marko postiže treći gol za Radnički.
Do kraja utakmice prezentovan je odličan fudbal ekipe Radničkog i još par propuštenih šansi.

Fudbaleri Radničkog u sledećem, 12. kolu igraju u Lukićevu protiv ekipe Mladosti a na svom terenu u nedelju 28. aprila 2013. godine u 13. kolu dočekuju ekipu Naftagasa iz Boke.

Radnicki-Omladinac-026
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana