Radno vreme prodavnica kompanije Persu i Gomex sa teritorije opštine Sečanj

0 1.513

Kompanije Persu i Gomex obaveštavaju o novim promenama u radnom vremenu u skladu sa novim odlukama Vlade Republike Srbije.
Radno vreme malorodajnih objekata kompanija Persu i Gomex na teritoriji opštine Sečanj će do daljnjeg biti sledeće: od ponedeljka do subote od 7 h do 15h, nedeljom od 08h do 15h i za osobe starije od 65. godina u jutarnjim časovima od 4h do 7h.
GOMEX
Boka, Jarkovac, Jaša Tomić, Konak, Krajišnik, Sutjeska i Sečanj.
PERSU
Jaša Tomić, Krajišnik i Sečanj.
“Pozivamo sve građane da se pridržavaju mera propisanih od strane nadležnih organa, kao i da prilikom poseta prodavnicama poštuju propisanu distancu od 2m između potrošača. Takođe preporučujemo građanima da kad dolaze u kupovinu po mogućnosti nose maske, prvenstveno radi njihove sigurnosti u zatvorenom prostoru. Umesto maske može poslužiti bilo kakva platnena ili papirna zaštita koju ste improvizovali kod kuće. I dalje molimo cenjene potrošače da imaju razumevanja za povremena usporavanja rada u prodavnicama koji su prouzrokovani provođenjem dodatnih higijenskih mera i procedura. U Gomex‐u snabdevanje maloprodajnih objekata vrši se i dalje na uobičajeni način i nema izraženih nestašica poizvoda.”, navodi se u sopštenju komanije Gomex.

- Prodaja jagoda -

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana