Raspisan oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini po uslovima prvog kruga u opštini Sečanj

0 1.364

Predsednik opštine SEČANJ je dana 22.01.2021. godine, doneo Odluku o raspisivanju javnog oglasa za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj i raspisuje oglas za davanje u zakup i na korišćenje poljoprivrednog zemljišta u državnoj svojini u opštini Sečanj.
Uvid u dokumentaciju: grafički pregled katastarskih parcela po katastarskim opštinama i spisak parcela po formiranim javnim nadmetanjima (kompleksima), koja su predmet izdavanja u zakup i na korišćenje, može se izvršiti u zgradi opštine SEČANJ, u kancelariji br 7 svakog radnog dana od 8 do 14 časova , kao i na veb prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.
Kontakt osoba Dejana Milošević, tel. 023/3842-066.
Postupak javnog nadmetanja sprovodi se elektronskim putem, preko veb-aplikacije za sprovođenje javnog nadmetanja – https://gp.upz.minpolj.gov.rs/InzemBid (u daljem tekstu: Aplikacija) koja se nalazi na zvaničnoj veb-prezentaciji Uprave za poljoprivredno zemljište.
Rok prijavljivanje i podnošenje dokumentacije u Aplikaciju je do 13:00 sati, dana 10.02.2021. godine. Otvaranje ponuda za davanje u zakup i na korišćenje zemljišta za sve KO opštine Sečanj počinje 18.02.2021. godine u 10.00 časova.

Tekst oglasa možete preuzeti OGLAS.

Korisničko uputstvo aplikacije Digitalno javno nadmetanje možete preuzeti OVDE.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.