Rekreacija i trening

0 1.262

Ziko: Obezbeđivanjem drugog mesta na tabeli ulazimo u viši rang takmičenja!
trening-01Posle završenog jesenjeg dela sezone fudbaleri Radničkog su na zasluženom odmoru. U cilju održavanja kondicije obezbeđen je termin u hali sportova gde jednom nedeljno treniraju u cilju održavanja kondicije i boljeg upoznavanja igrača.
Igrače Radničkog smo posetili u hali sportova i tom prilikom razgovarali sa Milivojević Zoranom, mnogima poznat po nadimku Ziko koji je tom prilikom, između ostalog rekao.

-“Posle završene polusezone igrači su imali kratak odmor. U cilju održavanja kondicije i što boljeg upoznavanja igrača odlučili smo se za jednonedeljni trening koji smo obezbedili u hali sportova. To će trajati sve do početka zvaničnih priprema koje će biti u februaru„.

Da li se svi odazivaju treneru na rekreaciju?
Još ne, mnogi igrači idu u školu ili rade, ali obično je većina prisutna.
Zoran Milivojević Ziko, trener FK "Radnički" Jaša Tomić
Koji je plan za sledeći deo sezone?
Iskreno se nadam da će nam se, uz očekivanu dobre igru, ukazati šansa za osvajanje drugog mesta i ulazak u viši rang takmičenja. To je izuzetno teško, ali uz mukotrpan rad i to je izvodljivo.

Imate li nekih problema sa kojima se suočavate?
Ima nekih sitnica koje u hodu rešavamo i zahvaljujući upravi kluba na čelu sa Plahin Arsenom imamo dobre uslove za nesemtan rad. Bezrezervna podrška predsednika i uprave nam mnogo znači i sigurno će nam pomoći u nastavku sezone i ostvarivanju naših planova i želja da posle toliko godina ponovo budemo u višem rangu takmičenja.

trening-12 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana