RK “Radnički” – RK “Hercegovina”

0 689

Odigrana prijateljska rukometna utakmica između ekipe Radničkog i Hercegovine
Ekipa Radničkog je za predstojeću sezonu počela sa pripremama 01. februara 2012. godine. Održano je do sad petnaest treninga na sticanju snage i lagano su krenuli na rad sa loptom. U toku priprema određeno je i odigravanje prijateljskih utakmica a jedna takva odigrana je sinoć, 17. februara 2012. godine u Jaši Tomić. RK Radnički je igrao protiv RK Hercegovine iz Sečnja.

U ovoj, prijateljskoj utakmici pored standardnih prvotimaca: Molnara, Slavkovića, Fazekaša, Sebastijanova, Rikala, Kelčova i Janjića prve značajne minute za prvi tim ubeležili su i kadeti: Ferenčak, Čipak Igor, Bančov, Sikimić i Vuković. Minutažu su podelila i tri golmana: Mates, Jović i Jokanović a zbog obaveza na fakultetu bili su oslabljeni neigranjem Radoševića i Popare.

“Što se tiče same utakmice rezultat nam nije bio u prvom planu i pružili smo šansu svim igračima koji su prošli pripremni period. S obzirom da nam je ambicija da se plasiramo među prvih šest ekipa uprkos lošem rasporedu u nastupajućem delu sezone formu tempiramo za I kolo i utakmicu protiv ekipe “Vojvoda Stepa” iz Vojvoda Stepe koja je trenutno treće plasirana. Ekipa za koju nastupaju veoma iskusni igrači, neki čak i sa internacionalnim iskustvom kao što je desni bek Basarić” – izjavio je Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički.

Značajno je da u rukometnom klubu Radnički pored prvog tima uporedo treniraju i kadetska i pionirska selekcija koje u narednom period nastupaju u Prvoj ligi Vojvodine, odnosno Super ligi Vojvodine.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana