Rukometaši Radničkog na odmoru

0 762

U Novom Bečeju je 22.06.2013. godine održana manifestacija „Dan sporta“ uz učešće oko 1500 sportista iz Vojvodine.
radnicki - jasaNa ovoj manifestaciji Rukometni klub Radnički su predstavljli momci rođeni 98 god. i mlađi. U konkurenciji timova BPS iz Bačkog Petrovog Sela i domaćina iz Novog Bečeja naši mladi igrači su ostvarili dve pobede i osvojili prvo mesto.

U prvom susretu savladali su ekipu BPS-a rezultatom 20:17 a u drugom meču pobedili Jedinstvo rezultatom 27:22.

Ovim turnirom završena je takmičarska sezona 2012-2013 i sve selekcije kluba su na kraćem odmoru. Već krajem jula ekipa igrača mlađih kategorija kreće put Svilajnca gde će biti polaznici Rukometnog kampa Rasstimo a seniori će početi sa radom 5. avgusta.

– „U ovu takmičarsku godinu smo ušli sa ciljem da pospešimo rad mlađih kategorija a seniori su ispred sebe imali postavljen cilj da budu u vrhu TRLS. Pre početka sezone klub su napustili Fazekaš i Rikalo a Nikolić, koji je nastupao za nas je kao igrač Proletera iz Zrenjanina prosleđen ekipi Hercegovine iz Sečnja. Iako oslabljeni odigrali smo dobru jesen i uključili se u borbu za prvo mesto. Prolećni deo sezone smo odigrali po planu sve do utakmice sa Kikindom gde smo poraženi sa jedan razlike. Mali broj igrača u rotaciji na bekovskim pozicijama je doprineo ovakvom rezultatu, ali su momci koji nose dres ovog kluba u tom trenutku dali svoj maksimum. Na žalost, to nije bilo dovoljno da se ostvari bolji rezultat. Pioniri su se u svojoj uzrasnoj karegoriji kvalifikovali u Prvu ligu Vojvodine i na kraju osvojili 3. mesto, a mladi pioniri su takođe, kroz svoje takmičenje uspeli da se domognu Super lige Vojvodine i da zauzmu 8. mesto. Ove dve kategorije igrača su učestvovale i na međunarodnom rukometnom turniru „Trofej Novog Sada“ a sam podatak da su sve tri selekcije ovog kluba odigrale u ovoj takmiČarskoj sezoni oko 60 utakmica je najveĆi uspeh ljudi koji vode ovaj klub“ izjavio je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana