Rumun skrivao pet paketa marihuane ispod suvozačevog sedišta

1.160

JAŠA TOMIĆ – Carinici su u saradnji sa graničnom policijom na izlazu graničnog prelaza Jaša Tomić ka Rumuniji, zaplenili preko dva kilograma marihuane koju je putnik krio u fabričkim šupljinama automobila.

Prekršaj je otkriven juče kada je na red za kontrolu stigao „pežo karavan“ rumunskih registarskih oznaka koji je vozio državljanin Rumunije, saopštila je Uprava carina.

Vozač se, kako je naveo, vraćao sa zrenjaninske pijace u Temišvar, gde živi.

Na pitanje da li ima nešto da prijavi za carinsku kontrolu, rekao je da nema ništa, te da je kupio samo nekoliko kilograma brašna i više sadnica.

Međutim, kada su carinici iza kasete ispred suvozačevog sedišta pronašli paket kockastog oblika oblepljen širokom samolepljivom trakom i upitali šta je unutra, usledio je neočekivani odgovor – da se u paketu nalazi marihuana.

Nakon detaljnog pregleda u automobilu je pronađeno još četiri paketa sa drogom, pri čemu su dva paketa bila sakrivena iza instrument-table, a još dva u naslonima zadnjih sedišta.

Tom prilikom zaplenjeno je pet paketa u kojima se ukupno nalazilo 2.073 grama marihuane za koju je putnik tvrdio da je nabavio na pijaci u Zrenjaninu.

Izvor: RTV

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.