Samo bod na domaćem terenu

0 1.021

RK „Hercegovina“ Sečanj – RK „Crvena Zvezda“ Mokrin 20:20 (8:11)
Hercegovina Secanj - Crvena Zvezda Mokrin-14Hala sportova Jaša Tomić
Gledalaca: oko 600

Hercegovina
Milićević, Pungul, Popara, Pešut, Rikalo, Andrijašević, Nikolić, Miladinov, Šarenac, Damjanov, Belić, Milošević, Novaković, Sebastijanov, Vukoje, Šešlija, Jokanović i Čorlija.

Crvena Zvezda
Milosavljev, Lazić, Lisica, Komarek, Čvorak, Dukatarov, Vekić, Nedeljkov, Velićkov, Pokrajac, Golić, Tepavac i Babić

Sudija AMarko Sekulić iz Pančeva
Sudija BVladimir Jovandić iz Pančeva

DelegatVesna Mandić iz Zrenjanina

Utakmica kola između domaće Hercegovine i gostiju iz Mokrina je pokazala sve elemente koji rukometni sport čini atraktivnim. Domaći se opredeljuju za duboku 5-1, a gosti forsiraju pliću 3-2-1 odbranu i to su dva ključna detalja koja su uticala na rezultat prvog poluvremena.
Od početka primetna je nervoza i kod jednih i kod drugih, a gosti se bolje snalaze i stiču prednost od tri gola razlike koju održavaju do poluvremena, pa je rezultat 8:11 za goste.
Moramo istaći golmane oba tima koji brane sjajno, Novaković kod domaćih i Tapavički kod gostiju su najbolji pojedinci prvog dela igre.
U drugom delu kod gostiju dolazi do pada u igri a srednji bek sečanjaca Nikolić razigrava svoj tim i u 37. minutu je nerešeno 16:16. Trener Mokrina Pašić uzima tajm/aut, ali ni to ne pomaže, pa sečanjci vode u 45. minutu sa 3 gola razlike. Tada na gol Crvene Zvezde staje kadetski reprezentativac Srbije, Milosavljev i to donosi preokret na parketu, pa je rezultat u egalu 10 minuta pre kraja. U poslednjih 10 minuta dolazi do prave drame, a rezultatska klackalica je viđena do samog kraja. 45 sekundi pre kraja Hercegovina ima napad za pobedu, ali ne uspeva da postigne pogodak, pa je na kraju nerešeno.
Moramo da napomenemo da su najlošiji akteri ovog meča bile sudije koje su svojim odlukama iritirale prepuno gledalište u hali u Jaša Tomiću, a u mnogim slučajevima se činilo da sviraju za tim koji te večeri nije bio na na parketu dvorane.

Hercegovina Secanj - Crvena Zvezda Mokrin-17 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana