SERVIS I PUNJENJE AUTOKLIMA

0 3.287

Preduzeće „Janjušević“ DOO iz Sečnja obaveštava vlasnike motornih vozila i poljoprivrednih mašina sa teritorije opštine, da je odnedavno proširilo asortiman svojih usluga. Vlasnici vozila će od sada biti u mogućnosti da u pomenutom servisu po povoljnim cenama, realizuju kompletan servis klima sistema na svom vozilu, dezinfekciju klima uređaja i ventilacionog sistema, dopunu klime i popravku eventualnih neispravnosti.

Odgovorno lice u servisu Ana Janjušević, ističe značaj redovnog servisiranja klima uređaja. Redovno servisiranje autoklima na vozilu u velikoj meri produžava radni vek same klime, sprečava nastajanje ozbiljnijih oštećenja i obezbeđuje njen pravilan rad. Cena remonta vitalnih sklopova, npr. kompresora klime, kao posledica neredovnog održavanja uređaja nije nimalo zanemarljiva i kreće se u zavisnosti od modela vozila od 200 do 500 evra. Ona posebno ističe i značaj periodične dezinfekcije vozila, posebno na vozilima sa kojima se vrši javni prevoz, kao prevenciju od širenja respiratornih oboljenja, što je od posebnog značaja u vreme epidemije Covid-19.

U servisu „Janjušević“ ističu da je u toku akcijska ponuda servisa autoklima, koja će trajati do kraja tekućeg meseca. Takođe, po ukazanoj potrebi i u dogovoru sa vlasnicima većih autoparkova i parkova poljoprivredne mehanizacije, moguće je iz praktičnih razloga organizovati i rad na terenu, u sedištu korisnika.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana