Školski paketi za đake prvake

0 548

U utorak, 11. juna u domu kulture u Sečnju održana je podela paketića đacima prvacima i pozorišna predstava u organizaciji Komisije za populacionu politiku opštine Sečanj. Pored dece i njihovih roditelja, nastavnika i vaspitača prisustvovala je i Dragana Marton predsednica Skupštine opštine Sečanj i Nebojša Obrknežev član Opštinskog veća zadužen za obrazovanje.


Sve prisutne pozdravila je Biljana Savović pomoćnica predsednika opštine a deci poželela srećan polazak u prvi razred, da budu vredni i marljivi, jer će im učenje biti svakodnevna avantura a škola drugi dom.


Pre podele poklona deca su uživala u predstavi “U svetu bajki” u uzvođenju beogradskog pozorišta “Jelenica”.
Populaciona politika opštine Sečanj i ove godine je obezbedila „Školski paket“ za sve buduće đake prvake. Paket se sastoji od: Đačkog ranca, pernice, lektire, svesaka, vodenih boja, bloka i kese za blok i kesice za fizičko…


-“I ove godine Komisija za populacionu politiku opštine Sečanj je realizujući jednu od svojih mera a to je „Ublažavanje ekonomske cene podizanja deteta“ obezbedila svim budućim đacima prvacima školski paket. Svega ovoga ne bi bilo da nemamo punu podršku lokalne samouprave i predsednika opštine Sečanj Nebojše Meljanca.” – izjavila je Biljana Savović predsednik komisije za populacionu politiku opštine Sečanj.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana