Smotra poljoprivrednih mašina u radu

0 1.046

Agritechnicom-164Agritechnicom doo, preduzeće iz Zrenjanina je u sredu, 11. septembra 2013. godine u jašinskom ataru održala smotru poljoprivrednih mašina u radu. Smotra je održana na parceli poljoprivrednog preduzeća „Ratar“ koja se nalazi pored puta na deonici između Jaše Tomić i Sečnja.

Firma AGRITECHNICOM doo postoji još od 1997. godine i njen vlasnik i osnivač dipl.ing. Milorad Meljanac je svojim dugogodišnjim iskustvom u prodaji poljoprivrednih mašina i delova partnerstvo u inostranstvu sklopao samo sa najboljim i proverenim Agritechnicom-006proizvođačima. Tako su na samoj smotri prezentovane samo najbolje i najkvalitetnije poljoprivredne mašine koje se trenutno nude na svetskom i našem tržištu. Stotinak gostiju imalo je prilike da čuje detalje o svakoj mašini i i lično se uvere kako svaka poljoprivredna mašina radi.

Gospodin Meljanac je za ovu smotru odabrao nekoliko podrivača proizvođača SUMO iz Engleske, sitnilicu za kukuruz i sitno granje marke AGRIMASTER, mašinu za čišćenje drenaže HOMBURG i vučenu i samohodnu prskalicu marke HOUSEHAM. Prskalice, posebno samohodna model SPIRIT S3 je najviše bila zanimljiva. Prskalica se u radu pokazala izuzetno i novina je na našem tržištu, pa je normalno što je mamila pogleda prisutnih a postavljeno je i najviše pitanja o svim detaljima mašine. Posebno je bilo zanimljivo što se organizator pobrinuo i obezbedio mogućnost da svako od prisutnih i lično proba da vozi samohodnu prskalicu.

Agritechnicom-230 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana