SPORTSKI VIKEND

0 430

Meštane Jaše Tomić ovog vikenda čeka bogat sportski program.
Fudbaleri Radničkog Ratar u sklopu 4. kola MFL Zrenjanin – grupa Istok ugostiće fudbalere Lehela iz Mužlje, ekipu koja pretenduje na sam vrh tabele. S druge strane rukometaši Radničkog ugostiće ekipu Dalmatinca iz Riđice.

Sportski vikend otvaraju fudbaleri koji će u nedelju od 16.30 časova odmeriti snage sa uvek neugodnim mužljanima dok će rukometaši u nedelju od 19.30 časova u okviru 3. kola Vojvođanske lige odmeriti snage sa gostima iz Riđice.

Fudbaleri Radničkog Ratar nakon serije od tri pobede u novu utakmicu ulaze sa izuzetno jakim imperativom pobede i sa željom da na svoj konto uknjiže još jednu pobedu. Međutim, neće im biti lako pošto fudbaleri Lehela u Jašu dolaze sa jasnom namerom da prekinu uspešnu seriju jašinskih fudbalera i da pobedom u Jaši dođu do čelne pozicije. U taboru plavo-belih provejava optimizam i niko ne sumnja da će Radnički Ratar u nedelju slaviti. Optimizam je podgrejan dobrim igrama i rezultatima koji su ostvareni u prva tri kola. Trener fudbalskog kluba Radnički Ratar, Zonai Robert u iščekivanju nedeljne utakmice između ostalog kaže:

„Fudbalski klub Lehel je tradicionalno neugodan protivnik, ali ovog puta će morati dobro da se oznoje protiv zahuktalih igrača Radničkog. Inače, fudbalski klub Radnički nastupa u punom sastavu.“

Posle svega sigurno je jedno da će ljubitelji fudbala u nedelju na stadionu “Kraj Jera” imati priliku da vide kvalitetan fudbal, dobru utakmicu koja će opravdati epitet da se radi o derbiju.

Što se tiče rukometaša oni će imati neuporedivo teži zadatak, jer imaju obavezu da prekinu seriju od dva uzastopna poraza i da pobedom protiv uvek neugodnog Dalmatinca iz Riđice uknjiže prve bodove u jesenjem delu šampionata. U upravi rukometnog kluba smatraju da mesta panici nema i da će nastavak prvenstva pokazati da su kiksevi koji su načinjeni u prva dva kola prolazni. Isto tako ubeđeni su da po igračkom kvalitetu nema razloga za bilo kakvu bojazan. Darko Ivković, trener rukometnog kluba Radnički smireno i staloženo kaže:

“Očekujem jako tešku utakmicu, jer nam dolazi protivnik koji se pojačao u ovom prelaznom roku, ali imam potpuno poverenje u svoje igrače i ekipu i naravno, očekujem prvu pobedu.”

Bilo kako bilo jedno je sigurno da će ljubitelji sporta u Jaši Tomić ovog vikenda imati šta da vide i da će uživati u sportskim događajima. Zbog toga pozivamo sve navijače da dođu i da pruže podršku fudbalerima i rukometašima u osvajanju novih prvenstvenih bodova.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana