Sreda, jedan sasvim običan dan

0 1.179

kolaps - 010 Jutros, sreda, 12. decembar 2012. godine zbog novih padavina i vetra neprohodan je bio put od Sutjeske do Jaše Tomić preko Krajišnika. Vetar pravi nanose, pa je kritičan i put od Jaše Tomić do Sečnja.

U Jaši Tomić su gotove sve ulice očišćenje u dovoljnoj meri da prođe vozilo, pre svega zahvaljujući angažovanju ljudstva i mehanizacije iz zemljoradničke zadruge „Modoš“ i poljoprivrednog preduzeća „Ratar“ a učešće u čišćenju puteva u mestu uzeli su i pojedini vlasnici poljoprivrednih gazdinstava koji su koristili svoju mehanizaciju. Put do granice je zbog nanosa bio očišćen tek u popodnevnim časovima  a za to se pobrinula zimska služba.

Veliki problem je u nečišćenju staza, pa su meštani prinuđeni da koriste puteve. Pijaca danas nije radila što je stvarno retkost.  Da li zbog loših vremenskih uslova ili neočišćenje pijace nisu se pojavili prodavci mada je uočen veliki broj meštana u centru, jer je počela isplata penzija. Škola, pošta, ambulanta i sve prodavnice rade. Struja nije nestajala.

kolaps - 109 kolaps - 046

 

 

 

 

 

 

Galerija slika 1                                                                                  Galerija slika 2

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana