Srednjoškolci osvojili prvo mesto

0 5.192

Rukometna ekipa srednje škole “Vuk Karadžić” iz Sečnja osvojila prvo a ekipa pionira iz osnovne škole “Stevan Aleksić” iz Jaše Tomića četvrto mesto na okružnom takmičenju osnovnih i srednjih škola u Novom Bečeju.

Okružno prvenstvo Osnovnih i Srednjih škola u rukometu održano je danas, 19. aprila 2017. godine u SRC „Jedinstvo“  u Novom Bečeju u organizacijhi Sportskog Saveza opštine Novi Bečej.

U kategoriji osnovnih škola u muškoj konkurenciji učestvovale su 4 ekipe.  4. mesto zauzela je ekipa OŠ „Stevan Aleksić“ iz Jaše Tomića. 3. mesto OŠ „Josif Marinković“ Novi Bečej dok je 1. mesto zauzela ekipa OŠ „Žarko Zrenjanin“ iz Zrenjanina.

U kategorji srednjih škola u muškoj konkurenciji snage su odmerile 3 ekipe.

Prvu utakmicu odigrale su ekipe srednje Elektrotehničke i građavinske škole „Nikola Tesla“ iz Zrenjanina protiv Srednje škole „Vuk Karadžić“ iz Sečnja. Utakmica je završena rezultatom 12:10  u korist Srednje škole „Vuk Karadžić“ iz Sečnja koja se zatim sastala sa Novobečejskom ekipom iz Srednje škole Novi Bečej, gde su takođe ostvarili pobedu rezultatom 17:9 i samim tim plasirali se na prvo mesto u konkurenciji omladinaca.

Izvor:TV Novi Bečej

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.