Štukijada u Krajišniku

0 1.678

Po prvi put je danas održano takmičenje u pecanju štuke na plovak u organizaciji Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“ u Krajišniku. Po lepom ali jako vetrovitom vremenu na takmičenju učestvovalo 30 ekipa.
Od 30 ekipa samo 11 je imalo sreće i ulov. Ulovljeno je 16 štuka ukupne težine 19.78 kilograma što iznosi 1.236 kilograma prosek. Najveću štuku ulovio je Nikola Karanović iz ekipe Bezimeni od 1.99 kilograma.
Prvo mesto u ukupnom plasmanu sa 4 ulovljene štuke ukupne težine 5.610 kilograma osvojila je ekipa Bezimeni koju su činili Nikola Karanović i Jovan Savić iz Krajišnika.
Drugo mesto sa ulovljene dve štuke ukupne težine 2.870 kilograma osvojila je ekipa „Vivko i Živko“ dok je treće mesto sa dve štuke težine 1.810 kilograma pripalo ekipi „Grle“.
-„Posle dugo godina konačno je ostvaren san mnogih meštana Krajišnika i samo zahvaljujući Predragu Rađenoviću predsedniku opštine Sečanj, lokalnoj samoupravi i našoj mesnoj zajednici dobili smo jezero. Jezero kojim sada gazduje Udruženje sportskih ribolovaca „Amur“ uspelo je da danas organizuje i prvo takmičenje u pecanju štuke na plovak. Zadovoljni smo odzivom i brojem učesnika i to nam da je volju, ali i obavezu da sledeće takmičenje bude još bolje“ za NMR Info izjavio Jovan Gloginja zamenik predsednika Udruženja sportskih ribolovaca „Amur“ iz Krajišnika.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana