Sudija igrač utakmice

0 1.176

U nedelju, 15. marta 2015. godine u Jaši Tomiću odigrana prva fudbalska utakmica u prolećnom delu sezone Područne lige Zrenjanin.
Radnicki-Mladost-05Fudbaleri Radničkog na svom terenu odigrali protiv Mladosti iz Banatskog Despotovca. Veoma važna utakmica za Radnički i važni bodovi za sigurnost opstanka u Područnoj ligi, ali…
Godinama je ekipa Mladosti neugodan i težak protivnik Radničkom, bez obzira da li se igra u gostima ili na svom terenu. I pored te činjenice želja i plan rukovodstva i igrača Radničkog je pobeda, ali stvarnost je obično drugačija.
Potpuna dominacija ekipe Radničkog tokom svih devedeset minuta (i nekoliko minuta sudijskog produžetka), ali samo par propuštenih šansi i to je sve. Ekipa Mladosti znalački čuva svoj gol i u nekoliko navrata pokušala kontrom da ugrozi gol Radničkog. Kada se sve uzme u obzir, sumira kompletna utakmica, nerešen rezultat je ipak realan.Radnicki-Mladost-23
Ipak, (a da se to ne shvati kao pravdanje) odluke mladog sudije Glišin Vanje, posebno u drugom poluvremenu su glavni krivac za podizanje napetosti i loše igre. Glišin je na utakmici podelio sedam žutih kartona, većinu neosnovano i zbunjujuće za igrače i gledaoce. Mnogi su mišljenja da je ovaj rang takmičenja ipak preveliki zalogaj za mladog Glišina. Istina, krasi ga nepristrasnost, ali prednjači neiskustvo.
I tako, ekipe su dobre, igrači su bili dobri, golmani izvanredni, ali igrač utakmice je ipak sudija Glišin Vanja.
U 17. kolu Radnički igra u Zrenjaninu protiv prvoplasirane ekipe Radničkog.

Radnicki-Mladost-10
Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.