SUPER PROJEKAT – Seminar u Vršcu

0 1.871

Uspešno je završena sedma i poslednja u nizu obuka, na kojoj su učestvovali timovi iz Bele Crkve, Malog Crnića, Opova, Sečnja, Žitišta, Plandišta i Alibunara. Obuka je održana prošlog vikenda u Vršcu.
Sa teritorije opštine Sečanj na seminaru prisustvovale Nataša Rađenović ispred predškolske ustanove „Poletarac“, Arađan Božica ispred socijalne službe, Dragana Ljepoja ispred Doma zdravlja i Margita Fodor ispred lokalne samouprave.
-„Seminar je trajao tri dana i sad je na nama da uradimo Strategiju koju ćemo predstaviti savetu i uvrstiti u budžet opštine“ izjavila je Nataša Rađenović.
Cilj obuke je jačanje profesionalnih kapaciteta lokalnih zajednica da planiraju i upravljaju PVO. Trodnevni seminar su vodile Aleksandra Kalezić Vignjević i Olga Lakićević iz CIP-Centra za interaktivnu pedagogiju.
SUPER projektom Podrška reformi sistema predškolskog vaspitanja i obrazovanja upravlja Ministarstvo finansija, partner je MPNTR a finansira ga EU. Realizuje ga konzorcijum koji vodi Particip GmbH u saradnji sa IB, VBJK i CIP Centrom.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.