Sve bliži tituli

0 715

Radnicki-Stepa - 01Poučeni iskustvom iz prethodnog kola rukometaši Radničkog iz Jaša Tomića ozbiljno su ušli u utakmicu osmog kola TRLS lige na gostovanju ekipi Jedinstva iz Bočara.
Startna postava u sastavu: Slavković, Fazekaš, Pašajlić, Čizmašev, Popara, Janjić i Jović od prvog minuta stavlja do znanja domaćinu ko je kvalitetniji na terenu. Odbrana 6-0 odlično funkcioniše a kontrama Fazekaša i Slavkovića prednost gostiju raste iz minuta u minut. Trener domaćih Kubet Dragan u 14.minutu uzima tajm-aut, ali ni to ne pomaže njegovoj ekipi tako da se na poluvreme odlazi rezultatom 23:8 za Radnički.
Početkom drugog poluvremena šansu dobijaju Avdalović, Čipak i Kalapiš, ali se stvari na terenu ne menjaju i gosti dominiraju a domaća ekipa se ne znalazi tako da se postavljalo pitanje sa koliko razlike će gosti iz Jaša Tomića dobiti ovu utakmicu. U 60 minutu na semaforu stoji 21:42 za goste što je krajnji rezultat ovog meča.
Najbolji strelci u ekipi Radničkog: Slavković 11 golova, Fazekaš 10 golova, Pašajlić 7 golova.

– „Ozbiljno smo ušli u ovaj susret i momci su odradili posao na najbolji način što se vidi i na osnovu krajnjeg rezultata. Takmičenje je takvog kvaliteta da su sem nas ekipe iz Ade i Vojvode Stepe ostali timovi slabijeg kvaliteta, pa mislim da će susreti između tih klubova odlučiti prvaka u ovom rangu. Mi smo u tim susretima od mogućih 4 boda osvojili 3 i imamo veliku šansu da ostvarimo svoj cilj a to je osvajanje titule“ – izjava Darka Ivkovića, trenera rukometnog kluba „Radnički“ za NMR Info.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana