Svečano potpisivanje Povelje i Sporazuma o bratimljenju Grada Azova i opštine Sečanj

702

Proteklog petka, 21. juna 2018. godine, s početkom u 11 časova u prostorijama opštine Sečanj, održana je svečanost povodom potpisivanja Povelje i Sporazuma o bratimljenju Grada Azova iz Rusije i opštine Sečanj.

Svečanost organizovao Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj sa svojim saradnicima, Darko Vukoje, pokrajinski poslanik a pored mnogobrojnih zvaničnika prisustvovao je i Aleksandar Nikolajević Konanihin, ataše za kulturu ambasade Rusije u Beogradu. Delegaciju grad Azova predvodio je Jevgenij Karasjov, predsednik gradske Dume grada Azova.

Povelju i Sporazum potisali su Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj i Jevgenij Karasjov, predsednik gradske Dume grada Azova.

Na samom početku svečanosti hor „Sveti Serafim Svarovski“ intonirao je himne Rusije i Srbije a pre potpisivanja prisutnima su se obratili Aleksandar Nikolajević Konanihin, prvi sekretar ambasadora i ataše za kulturu ambasade Rusije u Beogradu, Predrag Rađenović, predsednik opštine Sečanj, Jevgenij Karasjov, predsednik gradske Dume grada Azova i Arsen Plahin, predsednik Skupštine opštine Sečanj.

 

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.