Svečano uručeni ugovori o dodeli pomoći izbeglicama

1.008

U opštini Sečanj danas su svečano uručeni ugovori o dodeli pomoći za kupovinu 21 paketa građevinskog materijala za izbeglice iz Bosne i Hercegovine i Hrvatske, koje imaju prebivalište na teritoriji opštine Sečanj, u okviru četvrtog potprojekta Regionalnog stambenog programa u Republici Srbiji.

Pored predsednika opštine Sečanj, gospodina Predraga Rađenovića kao domaćina događaja, svečanom uručivanju su prisustvovali: Radmilo Dedović iz Komesarijata za izbeglice i migracije, Aleksandra Đorđević iz UNHCR-a kao i Jelena Tomić iz Jedinice za upravljanje projektima u javnom sektoru d.o.o. Beograd i korisnici.

Finansijska sredstva u iznosu od 180 000 hiljada evra za kupovinu 21 paketa građevinskog materijala obezbeđena su iz donatorskog Fonda Regionalnog stambenog programa preko Banke za razvoj Saveta Evrope a sredstva su dobili:

Goran Krajinović, Milorad Likar, Ilija Rajačić, Saša Ćorković, Dragan Lukić, Sofija Svorcan, Ljubica Došlo, Rade Zagorac, Dragica Jelača, Zoran Čučković, Dragan Vukašinović, Radmila Ivančević, Boško Novaković, Saša Bilbija, Duško Poljaja, Nebojša Sovilj, Nikola Krnjajić i Rade Remija.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.