Tamiški dani opštine Sečanj 2024 – prvi dan

0 689

Tradicionalni Tamiški dani u Sečnju počeli su u petak programom za decu, kao i svake godine. U toku tri dana festivalskog programa, posetioce očekuje nekoliko koncerata, dečije radionice i predstave, ali i takmičenje u kuvanju riblje čorbe.


Sama manifestacija Tamiški dani je započela sa animatorom Necom i „Dečijim Tamišarijama“, na oduševljenje najmlađih, a potom su i nastupile dve folklorne grupe, mlađa i starija, koje su oduševile publiku svojim programom.


Kasnije se održao i sedmi po redu memorijalni rukometni turnir „Karasi i legende rukometa“ na terenu „Partizanovo“, gde su se igrale prijateljske utakmice. Ovaj turnir okuplja sve rukometaše koji su nekad igrali za Sečanj i Hercegovinu.

Prvo su igrale dve muške ekipe juniora, a potom dve ženske ekipe juniora. Rukometni turnir se završio utakmicom veterana rukometaša iz Sečnja i okolnih mesta. Na ovom turniru nije bio važan rezultat, već samo druženje, zabava i dobar provod. Pre početka turnira sve prisutne je pozdravio legenda rukometa iz Sečnja Momir Rnić Čape i poželeo svima da igraju u sportskom duhu, da se druže i da se lepo provedu na Tamiškim danima. Nagrade za ovaj turnir su obezbedili Rukometni savez Vojvodine i organizatori, u vidu pehara i zahvalnica.
Izvor: volimzrenjanin.com

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana