TEHNOLOŠKA MODERNIZACIJA U DOMU ZDRAVLJA SEČANJ

0 853

Dobra vesti za sve naše sugrađanke stižu nam ovih dana iz Doma zdravlja Sečanj. Naime, velikim zalaganjem i upornošću obezbeđena je savremena medicinska oprema prvenstveno za ginekološku ambulantu u Sečnju. U prethodnih par meseci realizovana su dva velika projekta Ministarstva zdravlja, Pokrajinskog sekretatijata za zdravstvo i Ministarstva pravde kojom prilikom je Dom zdravlja Sečanj tehnološki značajno modernizovan savremenim autoklav uređajima za parnu sterilizaciju materijala i opreme, te novim kolposokopom i automatizovanom podesivom ginekološkom stolicom.
Direktorka Doma zdravlja dr Jasmina Šešlija ne krije zadovoljstvo što je našim zdravstvenim radnicima omogućeno pružanje usluga na veoma visokom nivou, kakve naši građani i zaslužuju. Pre svega je podignut nivo bezbednosti i dostupnosti pružanja usluga, kao i osavremenjavanje dijagnostičkih uređaja koji će uz odgovoran rad medicinskog osoblja doprineti da se preventiva podigne na viši nivo.
Dr Garijane Kitaresku, specijalista ginekologije iskoristila je priliku da pozove populaciju žena da se jave, zakažu pregled, posete ginekološku ambulantu i iskoriste pogodnosti koje nam pruža nova oprema, te obave potrebne preventivne preglede koji, kako znamo, mogu da spasu živote!

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana