Težak poraz Radničkog

0 1.167

Pravu rezultatsku katastrofu doživeli su igrači Radničkog koje predvodi trener Ivković na gostovanju novosadskoj Slaviji u drugom kolu DRLS.

halaSam početak meča nije nagoveštavao ovakav epilog. Slavija vodi sa 1-2 gola razlike u uvodnim momentima a igra se na obe strane sa čvrstim odbranama i forsiraju se kontranapadi. Prvi put domaći odlaze na +4 u 18. Minute, ali golman Mates sa svojim odbranama vraća Radnički na prihvatljivih 8-6 za Slaviju u 22. minutu. Od tog momenta igrači gostiju kao da se takmiče ko će promašiti više zicera, pa je na poluvremenu 15:10 za novosađane.

Drugi deo meča počinje baš onako kako se prvi i završio a prednost Slavije konstantno raste. Pokušaj trenera gostiju da čestim izmenama konsoliduje svoju ekipu nije uspeo, jer momci sa klupe nisu bili sposobni da išta promene na terenu, pa je na kraju 35:18 za domaće.

-“Odigrali smo najslabiju utakmicu u tekućem prvenstvu. Ni jednog momenta nismo mogli da pariramo domaćinima. Postaje simptomatično da promašujemo veliki broj šuteva iz izrađenih akcija a povrh toga smo ispustili 8 lopti u polukontrama. Najgora moguća situacija koja je mogla da nas zadesi je povreda Rikala, koji zbog loma kostiju šake neće biti u mogućnosti da nastupi u nastavku prvenstva” – rekao je za NMR Info Darko Ivković, trener rukometnog kluba “Radnički.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana