Travokosačica za FK „Radnički 1911“

0 914

kosilica-15U međunarodnom projektu „Sportom do tolerancije“ u kojem učešće ima fudbalski klub Radnički 1911 a koji je sa svojom realizacijom počeo pre mesec dana ovih dana se dešavaju konkretne akcije. U jednom delu projekta a za nesmetanu realizaciju istog predviđena je kupovina travokosačice. Posle raspisanog tendera odabran je najpovoljniji i najkvaliteniji dobavljač i juče, 31. jula 2013. godine u Jašu Tomić je donešena travokosačica. Ovo su prve konkretne stvari koje su realizovane a predviđene projektom.

Dobavljača sa travokosačicom dočekali su Novak Zubac, menadžer projekta, Arsen Plahin predsednik kluba i član projekta i Zoran Milivojević, trener. Usledila je kratka edukacija od strane dobavljača, a samo desetak minuta kasnije Zoran Milivojević je počeo sa košenjem terena.

-„Kao što je i planirano po projektu prvo smo obezbedili travokosačicu. Već za desetak dana očekujemo sportsku opremu, jer je tender završen, odabran je najpovoljniji dobavljač i sa njim potpisan ugovor“ rekao je za NMR Info, Arsen Plahin.

kosilica-33 Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana