Treća pobeda pionirske selekcije Radničkog 1911

1.100

U 14. kolo PFL Zrenjanin grupa JUG pionirska selekcija fudbalskog kluba „Radnički 1911“ je danas na svom terenu igrala protiv pionira fudbalskog kluba „Krajina“ iz Krajšnika.

U prvim minutima utakmice Radnički 1911 postiže prvi gol i najavljuje dobru igru i želju da u lokalnom derbiju ostvari pobedu. Posle šoka gosti se vraćaju u igru, preuzimaju inicijativu i ubrzo izjednačuju. Do kraja prvog poluvremene ekipa iz Krajišnika igra dobro i na odmor se odlazi rezultatom 2:3.

Odmor je pozitivno uticao na domaće igrače i u nastavku utakmice je vidan novi pristup igri koji fudbaleri Krajine ne mogu da prate. Pritisak domaćih igrača je neumoljiv, povezana i dobra igra rezultuje se golovima i na kraju zaslužena pobeda. FK „Radnički 1911“ – FK „Krajina“ 8:4.

Strelci za FK „Radnički 1911“: Abel K. 3, Varga  i Stojkov 2 i Sabo D. 1.

Strelci za FK „Krajina“: Marčeta 2, Maran i Grmuša 1.

-„Ovo je treća pobeda za redom i vidi se da dobro napredujemo. Čestitam mojim igračim, ali očekujem još bolju igru u nastavku takmičenja, jer su to oni svakako zaslužili. Sve ovo ne bi postigli bez velike podrške roditelja i sponzora kojima se ovom prilikom zahvaljujem“, rekao je Sebastijanov Lukač, trener pionirske selekcije fudbalskog kluba „Radnički 1911“.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.