Tri važna boda za Radnički

0 364

radnicki-1Drugo kolo DRLS i prvi osvojeni bodovi je epilog susreta između Radničkog iz Jaša Tomića i novosadske Slavije.

Loše su ovaj meč otvorili domaći igrači, posebno dvojica najiskusnijih tog momenta u redovima Radničkog, Miladinov i kapiten Slavković. Promašuju takozvane zicere, pa Slavija vodi sa 2:7 u 12. minutu ovog susreta. Ni zatraženi tajm trenera domaćih ne donosi promenu u igri. Tada umesto Bančova, Fazekaša i Rikala na pareket izlaze iskusni Molnar i Stevanović, i uz  podršku Čipaka preokreću rezultat, a sjajni Avdalović na golu čini čuda, pa je na poluvremenu 18:12 za Radnički.

- Prodaja jagoda -

I nastavak ovog meča je sličan kraju prvog dela igre, a trener Ivković uz česte rotacije igrača daje šansu svim igračima. Utakmica završena pobedom Radničkog a rezultat je 34:27.

-„Loše smo otvorili utakmicu, a naš protivnik je ekipa sastavljena od iskusnih igrača koji su sve naše greške kažnjavali. Ipak je naša duža klupa odlučila ovaj susret. Uspeli smo da preokrenemo rezultat i na kraju da osvojimo važne bodove“ – izjavio je Darko Ivković trener rukometnog kluba „Radnički“.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana