U Jaši se ponovo igra fudbal

0 1.150

Radnicki 1911 - MSK 01Posle teškog perioda i ispadanja iz lige Radnički 1911 pod vođstvom Mileta Zarina, predsednika kluba ponovo demonstrira onaj fudbal koji publika voli i na koji je navikla. Pobeda protiv Rusande u prvom kolu, poraz minimalnim rezultatom protiv Jedinstva 2014 u drugom kolu i pobeda u trećem kolu protiv ekipe MSK iz Mihajlova samo najavljuje dobru igru i odlične rezultate. Kako saznajemo Zarin planira da još pojača ekipu a značajan je povratak Stojanovskog i Ferenčaka.

Oko 150 ljubitelja fudbala uživalo je u dobroj utakmici sa mnoštvom golova i propuštenih šansi. Prvi gol postigao je Sikimić u 20. minutu a samo posle dva minuta kardinalna greška Savkova koju koristi Ludajić za izjednačenje. U 36. minutu gol za Radnički 1911 postiže Mihajlović i to je sve što je krasilo prvo poluvreme.

Radnicki 1911 - MSK 06U drugom poluvremenu zabeležena odlična igra obeju ekipa i rezultatski neizvesna do samog kraja. Iako drugi gol Sikimića u 58. minutu dodatno motiviše domaćine ređaju se šanse gostiju koje ne dozovaljavaju domaćinima da se opuste. Ubrzo nastaje period novog pritiska domaćina i za samo desetak minuta igre Kravarušić propušta tri stopostotne šanse i prilike da ozbiljno ugrozi gostujuću ekipu i obezbedi sigurnu pobedu svom klubu. Obično posle toliko propuštenih šansi stiže i kazna. U 78. minutu dosuđen penal za ekipu MSK ali Makar promašuje udarcem u stativu. Savkov svojom dobrom odbranom amortizuje grešku iz prvog poluvremena a još jednu stopostotnu šansu propušta Slavković. Drugi gol za gostujuću ekipu u 85. minutu postiže Tot ali to je bilo sve što je ekipa MSK uspela do kraja utakmice.

Poznati smo po oštrim kritikama kada su akteri suđenja u pitanju ali na ovoj utakmici možemo da uputimo samo reči hvale. Svi akteri suđenja su odlično i nepristrasno sudili a posebno glavni sudija Belić koji je svojim suđenjem to jasno dao do znanja.

U 4. kolu Radnički 1911 igra u gostima protiv ekipe ASK iz Aradca.

Radnicki 1911 - MSK 28

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana

For security, use of Google's reCAPTCHA service is required which is subject to the Google Privacy Policy and Terms of Use.

I agree to these terms.