У сусрет пролећу

0 1.111

Мало забавиште у Јаши Томићу је било домаћин радионице  “У сусрет пролећу”, која се реализује у оквиру пројекта  “Путева има триста да се оде из детињства, а само се ретки сете да остану вечно дете” који спроводи неформална група “Млади Јаша Томић”.

Радионици су присуствовали из управе ПУ „Полетарац“, Новка Поповић и Милош Савић, као и будући забавиштанци Соња Келчов, Зои Бркљач и Калина Новчић.

У радионици су учествовала деца са својим мамама, као и активисти неформалне групе  “Млади Јаша Томић”. Током радионице деца су показала своју креативност, маштовитост и како сами доживљавају пролеће и шта је оно што обележава ово годишње доба.

-„Након завршетка радионице, са нашим најмлађима заједно смо погледали које су то нове играчке и књиге које су обогатиле њихов кутак у коме проводе добар део свог времена, стичу нова искуства и интересовања. Током трајања радионице у малом забавишту атмосфера је била пуна позитивне енергије, ведрог духа, смеха и радости. Захваљујемо се васпитачицама Милади и Данијели, слаткој дечици и њиховим мамама, као и нашим активистима на дивном дружењу” – рекла је Јелена Пандурски Новчић, оснивач и члан неформалне групе “Млади Јаша Томић”.

Галерија слика

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana