Učenici osnovne škole „Stevan Aleksić“ nastavljaju sa svojim uspesima

835

Na takmičenju „Šta znaš o saobraćaju“ koje je održano 26.4.2018.godine u Neuzini učestvovali su učenici iz sedam osnovnih škola sa teritorije opštine Sečanj.

Učenici iz Jaše Tomića su osvojili prvo mesto kao ekipa. Ekipu su činile kategorije B i C kategorije, u B kategoriji su bili učenici: Vladimir Mišović, Milica Adamović, Božidar Kitanović, Milica Dumanić dok su C kategoriju predstavljali učenici: Miroslav Varga, Gorana Tatomir, Boris Guran i Milana Žebeljan. Kako su ekipno zauzeli prvo mesto tako su se i pojedinačno plasirali na okružno takmičenje koje će biti u maju mesecu. Učenici koji će predstavljati jašatomićku osnovnu školu na okružnom takmičenju su: Vladimir Mišović (B- kategorija), Miroslav Varga (C- kategorija).

-„Pored izuzetnih rezultata učenika iz jašatomićke škole moram da pohvalim i učenike iz Krajišnika, jer i tamo predajem i iz te škole ima predstavnika na okružnom takmičenju a to je Luka Šipka (B -kategorija). Veoma sam ponosna na svoje učenike jer svake godine se plasiraju na prva tri mesta i time pokazuju svoja znanja i spretnosti na poligonu. Ovim takmičenjem učenici proširuju svoje znanje o ponašanju u saobraćaju“, rekla je Jelena Popara.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.