Udruženje „Banatsko jagnje“ darivalo bebe u Boki

1.376

U ponedeljak, 19. novembra 2018. godine u Boki dodeljeni su poklon paketi bebama koje su rođene u Boki u 2018. godini. Tačnije, u periodu od 19.11.2017. do 19.11.2018. godine.

Po treći put ovu plemenitu akciju, pod sloganom „Bebo, srećan ti dolazak na svet“ organizovalo je udruženje „Banatsko jagnje“ iz Boke uz veliku podršku udruženja žena „Tradicija“ iz Elemira, „Đurđevak“ iz Neuzine, Aktivu žena iz Jarkovca i Banatskog Despotovca kao i penzionera iz Aradca i KUD-a iz Boke. Podrška nije izostala ni od strane mesne zajednice Boka. I ove godine su vredne žene iz udruženja sašile vunene jorgane, isplele šalove, kape i džempere a akciji, sa dodatnim poklonima bebama priključila su se i udruženja iz Jarkovca, Neuzine i Elemira.

-„Treća godina kako organizujemo ovu akciju i do sada smo darivali 21 bebu. Ove godine se u Boki rodilo šest beba, ali se nadamo da će već sledeće godine biti mnogo bolje. Podelili smo poklone Marini Rosalindi, Antonini, Sofiji, Tari, Žoltu i Luki.“ rekla je Marija Večanski, predsednica udruženja žena „Banatsko jagnje“ iz Boke.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.