Uvertira za naredni meč

0 1.062

Radnicki-Kljajicevo-19

U odloženoj utakmici 9. kola DRLS Sever domaći Radnički je ugostio ekipu Kljajićeva iz istoimenog mesta. Gosti su na ovoj utakmici nastupili u oslabljenom sastavu bez nekolicine standardnih prvotimaca, te samim tim nisu bil konkurentni ekipi iz Jasa Tomica. Utakmica je bila lišena bilo kakve rezultatske neizvesnosti jer su igrači Radničkog sa velikom dozom ozbiljnosti ušli u ovaj meč. Odbrana 5-1 sa isturenim Janjićem na prednjem je lako rešavala napade gostiju što je rezultiralo velikim brojem kontri i polukontri domaćih, pa je na poluvremenu 18:11 za Radnički.

Radnicki-Kljajicevo-58Drugi deo susreta je počeo kako se prvi i završio. Sigurni u napadu i još bolji u odbrani jašatomićani vrlo brzo dolaze na velikih plus 10. Od 40. minuta stručni štab Radničkog daje šansu i momcima sa manjom minutažom, te su na terenu mladi momci Popović, Novčić, Zubac i Savić, ali to nije ništa promenilo u rezultatskom smislu, pa je na kraju 35:25 za domaćina.

-„Ovaj duel nam je poslužio kao dobra priprema pred tešku utakmicu koju igramo u nedelju protiv ekipe Sivca. Sivac je tim sa najkvalitetnijim pojedincima u našem rangu takmičenja, ali spremni smo da na  našem parketu damo sve od sebe, da odigramo kvalitetno i borbeno i da dobijemo ovaj za nas važan duel“ – izjavio je Miloš Sekuli. jedan od trenera u stručnom štabu Radničkog.

Radnicki-Kljajicevo-11

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana