Važni bodovi za Krajinu

0 1.319

FK “Krajina” Krajišnik – FK “Vojvodina” Bašaid 2:1 (1:1)

Krajina-Vojvodina_001

Utakmica 10. kola Područne fudbalske lige Zrenjanin odigrana je u nedelju, 19. oktobra 2014. godine između domaće ekipe Krajine iz Krajišnika i Vojvodine iz Bašaida. Zbog velikih problema sa terenom fudbalskog kluba “Krajina” utakmica je odigrana u Jaša Tomiću.

FK “Krajina”
Rodić Đuro, Balać Nikola, Knežević Vladimir, Zorić Branko, Novaković Mile, Marić Goran, Kovačević Nemanja, Novaković Đorđe, Škorić Aleksa, Bjeletić Bojan i Bajić Uglješa.
Na klupi: Burnjaković Đorđe, Grubor Milan i Džakula Aleksandar.

FK “Vojvodina”
Šogorov Ivan, Ljubinković Saša, Šošić Stanomir, Selaković Svetislav, Petrov Dejan, Zavišin Branislav, Ivanović Dejan, Ćeran Milan, Popov Goran, Crnomarković Anđelko i Monoštori Ervin.
Na klupi: Birimac Goran, Vincan Bojan, Gavrić Voja, Čolak Budimir, Grujić Mirko i Dokman Branislav.

Delegat FSV: Kontić Đorđe iz Zrenjanina
Sudija: Gaborov Milan iz Zrenjanina
Prvi pomoćnik: Bogićević Mario iz Zrenjanina
Drugi pomoćnik: Aleksić Filip iz Stajićeva

Krajina-Vojvodina_033

U prvim minutima utakmice ekipa Krajine ima inicijativu, ređaju se napadi, ali bez nekih ozbiljnijih šansi da ugroze gol Šogorova. Slaba igra Krajine, prave se greške u napadima i vrlo brzo sledi kazna. U 13. minutu utakmice gol za Vojvodinu postiže Ivanović Dejan. Izgleda da je Krajina morala da primi gol kako bi poboljšala svoju igru. Ne dozvoljavaju gostima da preuzmu inicijativu, igraju sve bolje i posle nekoliko šansi Bajić Uglješa u 32. minutu igre postiže svoj prvi gol na utakmici.
U nastavku meča Krajina ne popušta pritisak, napadi su učestali i gosti se teškom mukom brane. Izvanredni Bajić u 59. minutu postiže svoj drugi, pobedonosni gol na utakmici i Krajina osvaja tri veoma važna boda.

Krajina-Vojvodina_029

 

 

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana