“Višnja fest” u Banatskom Višnjićevu

0 1.720

U Banatskom Višnjićevu u četvrtak, 4 jula 2019. godine održana četvrta po redu manifestacija “Višnja fest” koju organizuje udruženje žena “Praktična žena” iz Banatskog Višnjićeva.
-“Manifestaciju je malo pokvarila kiša, ali je uspešno završena. Morali smo program izvesti u sali. Zahvaljujemo se svim udruženjima koji su se družili sa nama. Zahvaljujemo se Opštini Žitište kao generalnom sponzoru ove manifestacije. Takođe smo zahvalni prijateljima iz Persu marketa na sponzorstvu. Neizmerno smo zahvalni RTV Santos, kao i NMR info iz Jaše Tomić kao medijskim sponzorima. Veliku Čast su nam ukazali svojim dolaskom pesnici iz kluba knjige „Branko Radičević“ koji su svojim pesmama upotpunili program KUD-a „Jandrija Tomic Ćić“ iz Krajišnika”, izjavila je Nataša Radojević predsednica udruženja žena “Praktična žena” iz Banatskog Višnjićeva.
Najukusniji kolač od višanja spremile su žene iz udruženja “Mladost” iz Česterega, drugo mesto je pripalo Udruženju penzionera iz Zrenjanina a treće mesto su osvojile žene iz Jarkovca koje su imale i najlepši štand.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana