Vreme je za odluku – napravi pravi izbor i budi Vukov đak

0 418

Dragi mali maturanti,
„Zora je, probudite se, vreme je već“, kako bi rekao jedan od pisaca prosvetiteljstva. Bliži se vreme donošenja važne odluke i moj savet za sve vas je „Razmisliti treba više puta, odlučiti jednom“. Pogledajte našu promotivnu prezentaciju i sigurna sam da ćete doneti pravu odluku i upisati jedan od ponuđenih obrazovnih profila u SŠ “Vuk Karadžić“.
Zašto kod nas?
Zato što: radi stručan i motivisan nastavni kadar, pratimo inovacije u nastavi, negujemo sportski duh (teniski tereni, teretana na otvorenom, košarkaški i fudbalski tereni, fiskulturna sala…), razvijamo IKT kompetencije, negujemo ekološke vrednosti, brinemo i podržavamo svakog učenika, pružamo dodatnu podršku onima kojima je potrebna, štedimo vaše vreme (obezbeđen je besplatan prevoz sredstvima lokalne samouprave), podržavamo vaše male projekte, nagrađujemo najuspešnije, radujemo se svakom vašem uspehu, vodimo vas sigurnim korakom na putu odrastanja.
Poštujemo učenika, jer znamo da je to tajna obrazovanja, ali i da pravac u kome obrazovanje usmeri čoveka određuje njegov život.
Stojimo vama i vašim roditeljima na raspolaganju za sva pitanja. Dobro došli ste! Svima želim mnogo uspeha na završnom ispitu.
U narednom periodu pogledajte na našem sajtu interaktivni poster namenjen vama i poslušajte potkast koji se takođe sprema za vas.
Danijela Aleksić, direktorica Srednje škole “Vuk Kradžić” Sečanj

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana