VREME JE ZA PROMENE, VREME JE ZA NOVE LJUDE!

0 939

Poštovani sugrađani,
Predstojeći vanredni lokalni izbori u opštini Sečanj održavaju se u atmosferi zabrinjavajućih pokazatelja u svakoj sferi javnog i društvenog života. Naša opština koja je prema popisu iz 2001. godine brojala blizu 20.000 žitelja za dve decenije je bukvalno prepolovljena. Odomaćeni žargon „na spavanju“ daje još alarmantnije podatke pozicionirajući nas demografski na nešto preko 7.000 stanovnika. Starimo kao sredina a da to i ne primećujemo. Šta je uzrok ovakvim poražavajućim bilansima i hoćemo li se za naredne dve decenije po mesnim zajednicima prebrojavati „na prste“? Odgovora je mnogo, svako od nas mogao bi bez problema da nabroji nekoliko, ali složićete se, od gledanja u retrovizor nam je slaba vajda.
Opštinske vlasti su dolazile i odlazile, inflacija javnog govora odavno je zamenila odgovornost za datu reč i ispunjavanje predizbornih obećanja. Lokalna politička demagogija, ma od koga dolazila, mora biti potisnuta ozbiljnim, odgovornim i stručnim delovanjem i rezultatima. Nasušno su nam neophodne nove investicije i nova radna mesta uz podsticaj privatnom preduzetništvu, poljoprivredi, zdravstvu, prosveti, kulturi i sportu. Ovaj preko potreban impuls možemo realizovati promišljenim pristupom i razumevanjem aktuelnih procesa ali podizanjem nivoa svesti i političke zrelosti svih nosilaca funkcija u lokalnoj samoupravi.

Dragi prijatelji,
Kako se bliži dan izborne odluke tako su sve prisutnija i razmišljanja o postizbornoj kombinatorici. Želim još jednom da ponovim da je Socijalistička partija Srbije kao izborni cilj pred sebe postavila, bez trunke dileme, pobedu izborne liste Ivica Dačić – PREMIJER SRBIJE, osvajanje najviše odborničkih madata i preuzimanje funkcije predsednika opštine Sečanj! Pozivam Vas da ukoliko želite istinske promene, svoj glas date onima koje za to preporučuje radna i profesionalna biografija. Svaki drugi ishod, naša je procena, bio bi uvod u neizvesno formiranje vlasti, neprincipijelne koalicije i politički avanturizam.

Glasajte za one koji će predano raditi i biti tu za Vas svakog dana mandata a ne samo tokom izbornog ciklusa. Od Vašeg glasa zavisi u kom pravcu će naša opština ići u naredne 4 godine. Vremena za čekanje više nemamo.
Poštovaćemo Vaš izbor! Vi znate kome možete verovati!
Zaokružite broj 2 na lokalnim I parlamentarnim izborima! Do pobede!

Aleksandar Budiša
Nosilac lokalne izborne liste „Ivica Dačić – PREMIJER SRBIJE“, kandidat za predsednika opštine Sečanj i poslanika u Narodnoj skupštini Republike Srbije

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana