Vukovci prikladno nagrađeni

1.450

Opština Sečanj svake godine nagrađuje najbolje učenike osnovnih i srednjih škola. Danas, 26. juna 2018. godine, u Velikoj skupštinskoj većnici organizovana je dodela Vidovdanskih nagrada nosiocima Vukove diplome. Mladi ljudi, dobili su nagradu za trud i višegodišnje zalaganje. Dvanaest osnovaca: Sara Radivoj, Bojana Tadić, Magdalena Marčićev, Irina Đurič, Ivana Ilijević, Iva Miloš, Marko Miloš, Andrijana Radovanović, Mirjana Šćekić, Mila Šaponjić, Jana Savović i Olivera Čonka; i sedmoro srednjoškolaca: Aleksa Kralj, Nikola Denda, Maša Vujović, Anđelko Vasić, Jelena Čolović, Nevena Tadić i Dejana Kokotović ovogodišnji su nosioci Vidovdanske nagrade naše opštine.

Svečanost je otvorio predsednik opštine Predrag Rađenović čestitajući učenicima i nastavnicima na postignutim rezultatima. Naglasio je da su mu ovakvi događaji veoma prijatni: „Uvek su ovo lepi trenuci za predsednika opštine kada ima mladost pored sebe, pogotovo uspešne i najbolje među najboljima“. Poželeo je učenicima puno sreće u nastavku školovanja i apelovao na njih da ne zaborave svoja sela: „Bilo bi lepo da se bar neki od vas vrate, jer potrebni su nam mladi i talentovani ljudi. Ko će unaprediti ovu opštinu ako svi odete?!“

Nagradu čine školski pribor, knjiga i 6 hiljada dinara za učenike osnovnih a 12 hiljada dinara za učenike srednjih škola. Opština će nastojati da uvek  nađe sredstva da podrži sposobne ljude željne znanja.

J.Č.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.