Zadrugar nemoćan protiv Radničkog 1911

797

U 9. kolu A lige FSG Zrenjanin u nedelju, 22. oktobra 2017. godine na svom terenu je Radnički 1911 igrao protiv Zadrugara iz Lazareva.

FK „Radnički 1911“ Jaša Tomić

Svakov Dalibor, Vidić Damjan, Raič Miloš, Vukoje Petar, Latković Luka, Pijetlović Dragan, Zambo Danijel, Savić Milivoje, Ferenčak Karlo, Radivoj Nikola i Pejin Marko.

Na klupi: Bajus Marko, Latinkić Aleksandar i Slavković Jovan.

FK „Zadrugar“ Lazarevo

Lučić Veljko, Mihajlović Dušan, Stanišić Nikola, Simanić Miroslav, Opijan Nenad, Erski Petar, Stanišić Vladan, Grgušić Vladimir, Pejović Milovan, Stikić Aleksandar i Jakšić Dušan.

Na klupi: Stankov Nikola i Stojkov Miloš.

Sedam pobeda u nizu i ubedljivo prvo mesto na tabeli šalje jasnu poruku da se fudbalski klub „Radnički 1911“ iz Jaša Tomića bori za ulazak u viši rang takmičenja. Vođeni tim saznanjem ekipa Zadrugara počinje utakmicu bojažljivo i fokusira se samo na odbranu svog gola a dodatno im otežava izlazak  kapitena Grgušić Vladimira u 6. minutu igre zbog povrede. Teškom mukom odolevaju silovitim napadima Radničkog 1911 i u 14. minutu su bili nemoćni kada Zambo Danijel postiže gol. Prvi gol ekipi Radničkog 1911 daje dodatnu inspiraciju i sledi agonija Zadrugara. Sve što je ekipa Zadrugara mogla je da eventualno primi što manji broj golova ali razigrani igrači Radničkog 1911 su neumoljivi. Samo dva minuta kasnije Pejin Marko postiže svoj prvi gol i posle samo dva minuta gol postiže i Vukoje Petar. Posle 18 minuta igre Radnički 1911 vodi sa 3:0 i kada su mnogi pomislili da će uslediti opuštanje kod domaćih igrača prevarili su se. Šest minuta je trebalo da golom Ferenčak Karla Radnički 1911 povede sa 4:0 a u 35. minutu isti igrač postiže još jedan. Radnički 1911 na poluvremenu vodi sa 5:0.

Prvi minuti drugog poluvremena prolaze u mirnijoj igri domaćina i blagim pristiscima gostiju. Sledi nešto bolja igra gostiju ali bez nekih ozbiljnijih šansi da ugroze gol Savkova. U 54. minutu trener Radničkog 1911, Bokan Miodrag umesto odličnog Pijetlović Dragana uvodi Slavković Jovana. Razigrani Pejin ne posustaje i za samo par minuta postiže još dva gola i to u 65. i 67. minutu igre. Tada trener Bokan umesto Ferenčak Karla uvodi u igru Bajus Marka. Rezultat od 7:0 je za trenera više nego dobar i tada nastupa opušteni deo igre sve do kraja. Izvršena je još jedna zamena u 79. minutu kada umesto Zambo Danijela u igru ulazi Latinkić Aleksandar.

Ovo je osma pobeda u nizu i sa osvojenih 24 boda Radnički 1911 se nalazi ubedljivo na vrhu tabele. U 10. kolu Radnički 1911 igra u Kleku protiv istoimenog kluba.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.

Želite da se reklamirate na našem portalu?
Kontaktirajte nas
close-image