Zašto nije održan turnir?

0 726

turnir
Tradicionalni zimski turnir u malom fudbalu “JAŠA 2014/2015” po prvi put nije organizovan, a o razlozima smo razgovarali sa Popara Novicom, sekretarom mesne zajednice Jaša Tomić.

Sve smo obezbedili, ali zbog slabog interesovanja turnir nije mogao da se održi – izjavljuje Novica – Savet mesne zajednice je oformio organizacioni odbor koji je sve organizovao za nesmetano održavanje turnira. Predsednik opštine Sečanj, Predrag Milošević je obezbedio 100.000,00 dinara za troškove i oko 200.000,00 za grejanje hale. Ostala sredstva obezbeđena su od strane mesne zajednice. Na žalost, maksimalan iznos za prvu nagradu je bio 70.000,00 dinara, a to se pokazalo kao mali motiv za prijavljivanje ekipa, a posebno što se u isto vreme odigrava veliki turnir u malom fudbalu u Zrenjaninu gde je samo prva nagrada preko 300.000,00 dinara. Za naš turnir nije bila prijavljena ni jedna ekipa, samo su dve bile najavljene.

Organizovanje tradicionalog turnira u Jaši je pod velikim znakom pitanja, a za njegovo održavanje treba mnogo više para, pa čak i da se promeni datum samog održavanja, jer je iluzorno takmičiti se sa Zrenjaninom.

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i
Ostavi komentar

Vaša email adresa neće nigde biti prikazana