Završen projekat „Reproduktivno zdravlje adolescenata“

644

Populaciona politika opštine Sečanj je održavanjem tribine „Reproduktivno zdravlje adolescenata“ koju je vodila psiholog Jasna Jahura i performansom učenika srednje škole „Vuk Karadžić“ privela kraju projekat „Reproduktivno zdravlje adolescenata“ započet početkom 2018. godine.

Tribina je održana u Domu kulture u Sečnju a prisustvovali su učenici starijih razreda osnovnih škola i srednje škole.

-“Ovom tribinom i predstavom se završavaju aktivnosti populacione politike opštine Sečanj, koje su bile vezane projektom. Važno je napomenuti da smo nas šest članova obišli sve škole i vrtiće, da smo radili takođe edukovanje vaspitača, učiteljica, nastavnika i profesora na istu temu. I da smo svim školama poklonili jednu malu biblioteku od osam knjiga, nižim razredima knjigu i Atlas sveta sa magičnom tablom, kao i vrtićima knjigu i Moja prva slovarica i Moja prva brojalica sa magičnom tablom. Naravno, sve ovo ne bi moglo da se realizuje bez velike podrške lokalne samouprave” izjavila je Nataša Rađenović koordinator i predsednik Komisije.

Inače, pored Nataše Rađenović komisiju čini još pet članova i to: Dragana Miloš Ljepoja, Svetlana Ceca Sovrlić, Božica Arađan, Aurora Besu i Zoran Kitić.

Galerija slika

Dobijte obaveštenja u realnom vremenu odmah nakon objavljivanja nove vesti.

Možda vam se sviđa i

Komentari su zatvoreni.